Wat | HSBB Houtskeletbouw

Bel ons vrijblijvend op +32 (0)89 463 048

Hsbb Houtskeletbouw
Brugstraat 70 - 3960 Bree
T: +32 (0)89 463 048

E: info@hsbb.be
F: +32 (0)89 46 61 92
BE 0874 902 485

Duurzaam bouwen,
comfortabel leven

Wat is houtskeletbouw?

In het koude Scandinavië weten ze het allang: hout isoleert veel beter dan baksteen. Het is niet voor niets dat houtbouwmethodes daar heel gebruikelijk zijn. HSBB heeft die expertise naar België gebracht: houtskeletbouw is nu beschikbaar voor iedereen, particulier én zakelijk. HSBB laat zien dat houtskeletbouw bij uitstek geschikt is om op ecologisch verantwoorde wijze energiezuinige woningen te bouwen. Hoogwaardig woongenot in een duurzaam jasje, dat is houtskeletbouw ten voeten uit.

Energie- en
budgetvriendelijk

Dankzij de houten structuur is het mogelijk om binnenmuren perfect te isoleren. Hout is van nature sterk isolerend, terwijl het niet duurder is. HSBB realiseert duurzame woningen van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer...

Comfortabel
leven

Woningen van HSBB kenmerken zich door een prettig leefklimaat: de buitenlucht wordt effectief geweerd en waterdamp op natuurlijke wijze afgevoerd. Het ventilatiesysteem doet de rest. Gezond genieten dus.

Lees meer...

Lange
levensduur

HSBB bouwt altijd op een bijna onverwoestbaar fundament, vergelijkbaar met gemetselde woningen. De houtskeletbouw komt daar bovenop. Zo creëren we robuuste woningen met een lange levensduur.

Lees meer...

Architectuur
met creativiteit

Houtskeletbouw leent zich prima voor alle mogelijke bouwstijlen. Van klassiek tot modern: alles is mogelijk. Er zijn vrijwel geen technische beperkingen, wel maximale architectonische vrijheid.

Lees meer...

Sneller bouwen
kan niet

HSBB bouwt uw woning in 5-6 maanden. De ruwbouw duurt gemiddeld slechts vier weken! Dat komt een vlotte afwerking ten goede en dus kunt u snel genieten van een nieuw thuis.

Lees meer...

Uitstekende
akoestiek

Houtskeletbouw beschermt uitstekend tegen hinderlijk geluid van buiten. Woningen zijn goed geïsoleerd en luchtdicht, waardoor extern geluid gedempt wordt. Bijkomend voordeel: de akoestiek in de woning is uitstekend.

Lees meer...

Benieuwd wat HSBB voor u kan betekenen?
Bekijk onze realisaties en laat u inspireren.

person

Houtskeletbouw: hightech natuurproduct
met toekomstperspectief.