Zo gaan wij te werk

Het bouwen van een huis is een groot en persoonlijk project. Om het geheel te kunnen overzien en de ruwbouw in goede banen te leiden, is daar HSBB. Voorafgaand aan de bouw helpen we met het maken van alle keuzes, zodat alles voor aanvang van de bouw bekend is bij het bouwteam. Samen zorgen we ervoor dat je binnen 5 tot 6 maanden kunt verhuizen.

Kennismaken met HSBB en een goede uitleg over houtskeletbouw

Uiteraard maken we graag kennis met je. Niet alleen met jou, maar ook met je plannen. Of het nu gaat om een eerste idee dat in je hoofd zit of een volledig pakket van wensen en eisen dat al op papier staat. Met alle liefde voor ons vak leggen we uit wat houtskeletbouw precies is en hoe dit bouwproces in zijn werk gaat. Mocht je willen, krijg je de contactgegevens van architecten die zich al meerdere malen hebben bewezen. Vanaf nu kan je bouwproject écht beginnen.

Architectuurplannen, details bespreken en keuzes maken

Houtskeletbouw is, net als het wooncomfort, anders dan traditionele bouw. Niet alleen in de bouwwijze, maar ook in de voorbereiding en het doorlopen van het bouwtraject. Zo is het van belang om vooraf alles duidelijk te hebben. Echt álles. Architectuurplannen, ventilatie- en energiesysteem, elektra, buitenschrijnwerk en materiaalkeuzes. Elk detail wordt besproken, zodat we de productietekeningen kunnen maken en de juiste informatie kunnen doorgeven aan alle leden van het bouwteam. Vanaf hier is het nog maar een kleine stap naar de werf.

Korte bouwtijd door prefab en een heldere planning

Voordat de bouw start, worden op basis van de bouwtekeningen alle prefab onderdelen gemaakt en de juiste materialen besteld. Daarnaast zorgen we voor een werfplanning waarin iedereen uit het bouwteam wordt opgenomen. Zélfs de partijen van jouw eigen keuze. Iedereen wordt op de hoogte gebracht en dient zich exact aan de aangegeven termijnen en deadlines uit de planning te houden. Zo zorgen we binnen 5 tot 6 maanden voor een prachtig huis, volledig klaar voor nieuw woongenot.

Professionale partners waar wij mee samenwerken

Trots op onze projecten

Bral-Derechter
Pelt
Steenafwerking
Dreesen-Stinkens
Bree
Gevelpleister
Sabbe-Kimpe
Kessel-Lo
Houtafwerking
Van Lierop-Jacobs
Weert
Houtafwerking
Gevelpleister
Steenafwerking
Grobben-Baeten
Bocholt
Steenafwerking
Clauwers Beton
Bocholt
Houtafwerking
Aendekerk
Bree
Houtafwerking
Steenafwerking
Horemans-Kenzeler
Maasmechelen
Gevelpleister
Houtafwerking
Geraerts-Ambe
Genk
Houtafwerking
Bakker
Valkenswaard
Gevelpleister
Houtafwerking
Dejaegere
Ranst
Gevelpleister

Ervaringen van onze klanten

Kasprowski
10

Heel tevreden dat we voor HSBB gekozen hebben om onze nieuwe woning te bouwen.

Lees meer
Jans
9

We hebben alleen maar goede ervaringen. Zelfs achteraf (4 jaar na het zetten van de woning) hadden we een klein probleempje, dat na ons telefonisch contact onderling, snel werd in orde gebracht. Een groot pluspunt!!!

Lees meer
Familie Bral - De Rechter
10

Fantastische samenwerking! Alles gaat heel vlot, er wordt goed gecommuniceerd en de werken zijn prima uitgevoerd.

Lees meer
Architect Liesbeth Liefsoons
10

Als architect kan ik bouwen in een bouwteam alleen maar aanraden. Verder kan je bij HSBB rekenen op vakkundigheid, strikte planning, oog voor detail en kwaliteit. Een fijne bouwpartner om mee samen te werken !

Lees meer
Kelly Van ouytsel
10

Top! Er wordt degelijk werk geleverd en als er iets mis gaat, zetten ze het recht.

Lees meer
Fam Evens-Gielen
10

Goede samenwerking gehad met hsbb. Steeds een professionele uitleg gehad over de verdere werkzaamheden, ook wat niet bij hun taken behoorde. Soepele opstelling naar bepaalde wijzigingen in uitvoering. Correcte uitvoering van gemaakte prijsafspraken.

Lees meer
Carlo Brouwers
10

Alles op de afgesproken data. Fijne mensen die er werken, zowel op de werf als de directie. Kwalitatief, alles in orde. Voor mij is het bijna familie om mee te werken. Correcte afhandeling van betalingen.

Lees meer
Fam. Bakker
10

Wij hebben zeer goede ervaringen met HSBB; kundig, oplossingsgericht, komen afspraken na en fijne samenwerking. Een bedrijf waarop je kunt en mee kan bouwen.

Lees meer
Dexters Sean
10

Wij zijn heel tevreden van HSBB. Fijne, aangename samenwerking en korte 1 op 1 aanspreekpunten.

Lees meer
Gert Wynands
9

Nu 11jaar gelden... het was een feestje...het geld was op.... maar we waren voldaan en hebben ons op elk moment gehoord gevoelt. Een heel fijn bouwteam dat ons heeft omringt, Dirk die altijd meedacht en met solide oplossing kwam tijdens het denkproces en in ontwerp. Momenteel zijn we nog steeds zeer tevreden over onze keuzes, de goedkope huidige energiezuinige woning in een stormachtige wereld. We hebben het gevoel van veiligheid en zekerheid als we de deur dicht trekken. Het is nog steeds een warm welkom als we mekaar horen en dan graag zien met een koffietje met koekjes.

Lees meer
Erica Cselotei
10

De samenwerking met HSBB is absoluut in orde. Transparant in communicatie, steeds bereikbaar en vakkundige teams die hun stiel kennen. Vooral zeer tevreden over de wijze waarop de werfleider zijn taak ter harte neemt en zorgt voor accurate opvolging, zelfs proactief. Omdat we noodgedwongen moesten inhuizen voordat de bouw helemaal klaar was, was het verrassend hoe ‘netjes’ de werf steeds achter gelaten werd en er rekening gehouden werd met ons, de bewoners. Geen enkele overlast. Wij zijn niet enkel tevreden over de samenwerking met HSBB. Ons nieuw huisje is prachtig, ergonomisch en mooi afgewerkt. Dit laatste is dan weer te danken aan de goede architecten waarmee HSBB samenwerkt. Erica cselotei

Lees meer
Olivier Stoffelen
10

Zeer aangename samenwerking, alle afspraken werden nagekomen en een vlotte communicatie. positieve kennismaking met de bouwsector!

Lees meer
Kerkhofs-Coninx
9

Een fijne en vlotte samenwerking mee gehad! De offerte en afrekening waren transparant net zoals in de slogan!

Lees meer
Henk v Horen
10

Prima samenwerking.

Lees meer
Maessen Bram
10

We hadden een hele positieve samenwerking met HSBB. Er werd vlot gecommuniceerd over de plan van aanpak. Alles was goed georganiseerd van A tot Z. En het resultaat overstijgt alle verwachtingen. Bedankt voor de goede service!

Lees meer
Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.